Cepzeu

Technical error post: Anybody else experiencing issues connecting to the server?

45 posts in this topic

Anybody else experiencing problems connecting to Actualized.org main site or the forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I cannot visit more than about 2 threads at a time, because if I do so, the server is unapproachable for me... Sometimes I cannot even access it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes.

This forum has been dead for me for about 3 days now.

Only occasionally it works for a very short time.

Edited by Mikael89

Swami Sarvapriyananda about enlightenment and the Real (You): 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leeeeoo, pls fix this, need my daily shitposting:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess actualized.org is under DoS(denial of service) attack.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. Something's not working quite right.


Hello, I am The Devil. I am your best friend. I love you! Do you love me? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's being looked into.


"Be melting snow. Wash yourself of yourself." -- Rumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have had the same problem for a while now.


No more victim mentality. 

Every single problem in my life is my responsibility no matter how hard it is.

“It’s not who I am underneath, but what I do that defines me” Batman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps this is a sign for to us to reduce our forum intake? ;)


"Those who have suffered understand suffering and therefore extend their hand." --Patti Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it a DoS?


Swami Sarvapriyananda about enlightenment and the Real (You): 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Too much Truth destroy the machine.

Edited by pluto

B R E A T H E

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mikael89 I say we have officially over-DoSed. 


"Those who have suffered understand suffering and therefore extend their hand." --Patti Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's hard to replicate this issue. Most of the time the site and forum load fine for me and others. But at the same time, for example on my mobile device, sometimes the site and forum fail to load.

If you guys are still experiencing this problem could you please check the site and forum on multiples devices/connections and report back under what circumstances there are loading problems. Is this an intermittent thing?

We're still trying to pin-point what the issue is.

Please mention which device/OS/browser you're experiencing these issues under. For example I do not experience any issues on Windows Firefox or Windows Chrome. But I have been having issues on Android.


"Be melting snow. Wash yourself of yourself." -- Rumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Leo Gura I have been having issues an an iphone for a while. Generally, it is intermittent- yet today was consistent. 

As well, today I have had access problems on my desktop running Chrome on windows 10 enterprise. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Leo Gura I have had issues on my iphone/ipad using safari and on my windows computer using chrome and internet explore.


No more victim mentality. 

Every single problem in my life is my responsibility no matter how hard it is.

“It’s not who I am underneath, but what I do that defines me” Batman.

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Leo Gura said:

It's hard to replicate this issue. Most of the time the site and forum load fine for me and others. But at the same time, for example on my mobile device, sometimes the site and forum fail to load.

If you guys are still experiencing this problem could you please check the site and forum on multiples devices/connections and report back under what circumstances there are loading problems. Is this an intermittent thing?

We're still trying to pin-point what the issue is.

Please mention which device/OS/browser you're experiencing these issues under. For example I do not experience any issues on Windows Firefox or Windows Chrome. But I have been having issues on Android.

The website is working now without any troubles. During the last 3 to 4 days, it was either unreachable or extremely slow.

I had trouble accessing the website using a Macbook Pro running on Mojave via Chrome.

Actualized.org has been the only source of problem for me this week. I concluded it was a server issue.

 


 What the future holds for you depends on your state of consciousness now.  Eckhart Tolle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tested on :

 

Window 7 & 10 → Internet explorer → At work & home

Windows 7 & 10  → Google Chrome → At work & home

Mac OS 10.14 → Google Chrome → Apartment & home

Mac OS 10.14 → Firefox → Apartment & home

Android 8.0 → Google Chrome → At work & apartment & home

 

None of those worked. The website loads fine for 15 seconds before connection times out. Becomes fine again about 30 minutes later.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android, Google Chrome on 2 separate 2019 made device's (one smartphone one tablet) timing out after 1 or 2 threads. 

Switch between WiFi and mobile data once loads one thread quickly then time's out. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now